Klassisk italiensk middag i København: Nu udvider San Marco JUNIOR konceptet

Klassisk italiensk middag i København.jpg

Nu udvider San Marco JUNIOR konceptet, så du kan nyde en moderne 6-retters luksusmiddag med antipasti, pasta, kødret og dessert parret med en lækker vinmenu. Alt sammen serveret på den klassiske måde, som vores italian mama gjorde.

Klassisk italiensk middag i København? Nu udvider vi konceptet på San Marco JUNIOR med JUNIORS CLASSIC. En 6-retters luksusmiddag, der er til at betale.

Her får du en menu til 425 kroner med pauser mellem serveringerne. Det betyder også, at vi har skabt en skøn tilpasset vinmenu, som du kan tilkøbe.

De seks serveringer i JUNIOR CLASSIC skifter efter sæsonen. I foråret består den af:

-       Charcuterie med et udvalg af italienske delikatesser
-       Hvide asparges med sauce mousseline og stenbiderrogn
-       Bøffelburrata med tomater og krydderurter
-       Ravioli med spinat, ricotta og brunet salviesmør
-       Varm hovedret serveret til at dele ved bordet
-       Rabarbertrifli med crumble og vaniljecreme

”San Marco JUNIOR er en moderne dansk-italiensk family style-restaurant, hvor vi gerne vil give oplevelsen af at dele maden ved bordet. Det er nemlig indbegrebet af den italienske sjæl. Derfor har vi indtil nu haft et koncept med flere retter, der bliver serveret på en gang og delt ved bordet. Og det fortsætter vi selvfølgelig med”, fortæller indehaver af restauranten, Marc Zangrando.

”Med den nye menu og udvidelsen af konceptet ønsker vi derudover også at tilføje en 6-retters menu inklusiv en varm hovedret serveret præcis, som min italian nonna gjorde, da jeg var barn. Maden deler man fortsat. Og så er der pauser imellem. Perfekt til en lang aften i restauranten med en tilpasset vinmenu”, fortsætter han.

Og netop vinmenuen kan man tilkøbe for 425 kroner. Den bliver også løbende tilpasset retterne på kortet og består også af seks forskellige glas.

Til den første JUNIOR CLASSIC vil der eksempelvis være et godt glas Gewürtzraminer med et lidt højere niveau af restsukker og en flot frugt, som matcher den cremede Bøffelburrata perfekt. Og til den varme hovedret, som i første omgang bliver braiseret cuvette med grov mos og bagte druer, vil der være et smukt afstemt glas Barolo Le Radici med en detaljeret aromatisk profil. Vinen kommer fra La Morra i Piemonte.

”Vi glæder os helt vildt til at præsentere gæsterne for vores nye menu”, siger Marc Zangrando.

Du kan altid holde dig opdateret på, hvad vores moderne 6-retteres luksusmiddag indeholder via linket til vores menukort her. Du vil med garanti få oplevelsen af at få serveret en klassisk italiensk middag i København.